Υλικά ( για 16 μπισκότα):
- 135gr Ζάχαρη καστανή
- 2τεμ. Αβγά
- 100gr Βούτυρο γάλακτος (λιωμένο)
- 100gr Πραλίνα φουντουκιού
- 1 κ.σ Εκχύλισμα Βανίλιας
- 125gr Αλεύρι (Γ.Ο.Χ)
- 1 κ.γ Baking Powder
- 1/2 κ.γ Αλάτι
- 100gr Σταγόνες Κουβερτούρας
- 100gr Σταγόνες Γάλακτος
Τρόπος Εκτέλεσης:
Προετοιμάζουμε τον χώρο εργασίας μας.
Σε μία μπασίνα προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός τις σταγόνες και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί όλο το μείγμα. Για μεγαλύτερη ευκολία και πιο γρήγορο αποτέλεσμα μπορούμε και στο μίξερ. Κατόπιν προσθέτουμε τις σταγόνες ανακατεύουμε και τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 30-45 λεπτά.
Εντωμεταξύ προθερμένουμε τον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και με την βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε πάνω στην λαμαρίνα τα μπισκότα και προσέχουμε να έχουν περίπου 10 εκατοστά το κάθε μπισκότο από το άλλο γιατί απλώνουν.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 12 λεπτά.
Μόλις βγουν τα τοποθετούμε σε σχάρα να κρυώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου